top of page
Afbeelding ijsje kleur.png

Ons IJs

Met liefde bereid

Wij maken ons ambachtelijk schepijs zelf in onze productieruimte op het bedrijventerrein Het Witte Lam te Groningen. Wij werken met de volgende vier uitgangspunten:

1. Hygiënisch

Wij werken conform de hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding. Dit betekent dat wij werken volgens de HACCP-eisen. Met ons ijs ben je dus zeker van een voedselveilig product.

3. Lokaal

2. Natuurlijk en vers

Wij werken zo veel mogelijk met natuurlijke en verse producten. We werken zo min mogelijk met kunstmatige poeders en pasta's. Hiermee onderscheiden we ons van veel andere ijsbereiders. Het verschil, dat proef je. 

4. Kwaliteit & duurzaamheid

Wij kopen onze grondstoffen en producten zo veel mogelijk lokaal in. Zonde om van ver te halen, wat dichtbij te krijgen is. Hiermee creëren we een écht lokaal product en steunen we andere lokale ondernemers. 

In alle processen (inkoop, productie en opslag) gaat onze aandacht uit naar kwaliteit en duurzaamheid. Van het gebruik van zonnepanelen tot de keuze van onze ijshoorntjes, alles moet zo veel mogelijk kloppen. 

bottom of page